Massage

Tjänster

Försöker du tappa vikt men inte får det att fungera? Då kan det bero på att ditt lymfsystem inte har ett tillräckligt flöde vilket i sin tur gör att kroppen inte kan transportera ut den överskottsvätska och slaggprodukter som bildas. Kroppens lymfsystem är viktigt för att att din cirkulation ska fungera ordentligt, det är ett system som dessutom tillhör din kropps immunförsvar. Lymfsystemet bildar vätska som sedan ska transporteras ut genom kroppen. Om vätskan inte transporteras ut så finns risken för svullnad och viktökning. Därför erbjuder jag lymfmassage, en metod med lätta och mjuka strykningar som bidrar till att få igång lymfsystemets flöde ordentligt. Med hjälp av din djupandning så kommer jag lätt att trycka och stryka mina händer i lymfflödets riktning för att lymfsystemet sedan ska kunna transportera ut överskottsvätska och slaggprodukter. Lymfmassage är en väldigt lugn och bekväm typ av behandling. Dåligt flöde i kroppens lymfsystem kan bland annat orsakas av stress, ärrvävnad och inaktivitet.

En behandling av dina käkar kan bidra till att du blir av med flertalet besvär. Går du runt på dagarna med migrän, har problem med nacken eller spänningar i käken. Då kan en käkmassage vara något för dig. En käkmassage är speciellt inriktad för dig med migrän, nackbesvär och spänningar i käkarna. Utefter dina besvär så anpassar jag en behandling som hjälper dig.

Känner du dig trött, stel och har smärtor i ryggen? Då kan en svensk klassisk massage vara tjänsten för att bli kvitt med dina problem. Här får du en djupgående behandling av dina muskler som mjukar upp kroppen och bidrar med avslappning. Genom att regelbundet ta del av massage så bidrar det även till att mängden stresshormoner minskas vilket gör att du enklare kan koppla av och stress. Har du muskelbesvär så kan jag också erbjuda dig en behandlande massage som har positiva effekter på dina problem och som även ger ett förebyggande mot framtida besvär.

Låter detta intressant? Boka en massage redan idag, du hittar mig i Gällivare.

Vill ni veta mer?